Skorpionen

Juni er en meget kreativ måned for dig, hvor du kan finde tilfredsstillelse i forbindelse med film, musik og kunst. Hvis du ikke bruger al din tid på at se film og serier, så vil du opleve dyb indsigt i skjule talenter og mystiske kilder til viden.
Ikke desto mindre vil starten af juni være en kompleks tid for dig følelsesmæssigt. Det føles som om du er på tværs af dine kæres formål, som kan være forvirrede eller gennemgå en intens krise. Pengeproblemer kan være kilde til uenighed og der er en generel følelse af at være usikker og ude af stand til at stole på hinanden. Som Skorpion har du et dybt behov for følelsesmæssig tryghed og kontrol, men det er en kaotisk periode og du er nødt til at gøre alt hvad du kan for at minimere usikkerheden. Måske ved du ikke hvor din loyalitet ligger, måske er du under indflydelse af et svært romantisk valg, måske ønsker du bare at blive bundet. Hvis du ikke kan levere, så giv ingen løfter du måske senere bryder. Hvis partnere er usikre, så giv dem masser af plads.
I løbet af den sidste del af juni er der fokus på at lære noget og nye horisonter. Du føler de kaotiske betingelser bliver løst og du kan ikke vente med at blive mere aktiv og dynamisk. I slutningen af måneden er der en følelse af agentur og du begynder virkelig at arbejde godt. Selv dit kærlighedsliv falder på plads!