Skorpionen

Du er enormt energisk i løbet af juni måned og også meget bevidst om sundhed og fitness. Så det er et glimrende tidspunkt til at gå i gang med nye træningsinitiativer, især hvis der er et element af eventyr og konkurrence involveret. Denne energi kanaliseres også ind i dit arbejdsliv, og du kan forvente en betydelig ekspansion og et meget større krav til dine lederevner. Du er motiveret til at hjælpe andre mennesker, men du skal have friheden til at bestemme selv hvad du vil gøre.
I dit kærlighedsliv er der positive og negative sider. Partnere ved præcis, hvad de vil have og kan udøve en stabiliserende indflydelse, men mens du er rastløs og entusiastisk, er dem, du forholder dig tæt til, motiveret til at skabe stabilitet i, hvad de føler som en meget destabiliserende periode i deres liv. Så du kan opleve partnere som stædige eller kompromisløse – de har bestemt deres egne meninger om hvad de vil.
I slutningen af ??juni bliver tingene dog lettere, og der er meget mere fleksibilitet og åbenhed over for spænding og eventyr i jeres forhold. Det, der er vigtigt i hele juni, er at kommunikere om de ting, der normalt fejes under gulvtæppet. Det er en måned med dyb psykologisk indsigt, hvor hemmeligheder afsløres.