Skytten

Efter prøvelserne og trængslerne i 2020, vil 2021 blive et storartet år for dig – betydningsfuldt i alle områder af dit liv. En af grundene hertil er, at din tegnhersker, Jupiter, sluttede sig til Saturn til jul, hvilket indvider en ny 200-års cyklus, som vil få stor betydning for samfundet. Du kan meget vel være en ledende figur i denne nye verdenstrend og den rolle du skal spille har at gøre med kommunikation af nye ideer, både lokalt og internationalt.

Dette kunne være en del af et uddannelsesprojekt, hvor du engagerer dig med en unik gruppe mennesker, som er langt mere interesserede i kollektive ideer, end i personlige ambitioner eller gevinst. Eller du engagerer dig måske med et nyt lokalsamfund, som er etnisk meget forskellige. Eller du kan tilslutte dig en gruppe som er interesserede i moderne løsninger til gamle materielle løsninger og en udslidt arbejdsmoral. Det der er sikkert er, at du vil bevæge dig i nye kredse af mennesker som inspirerer dig til at modificere dine synspunkter.

Januar er starten på denne nye tid for dig, og det er sandsynligt, at de første forandringer vil være i forbindelse med dit arbejde, som nu kan bringe rejser, måske langdistance rejser, og en ny eksperimenterende tilgang. I betragtning af omvæltningerne som pandemien var skyld i sidste år, så er det der er brug for nu, mere frihed til at arbejde mere fleksibelt. Midt i februar vil vise sig at være en utroligt inspirerende tid og også super for partnerskaber. Du går sammen med folk på det tidspunkt og du har en inspirerende ting at afsløre. Du er langt mere interesseret i et kollektivt perspektiv, frem for et personligt.

Der er vigtige forandringer i dit hjemme- og familieliv i maj, juni og juli, og det er en heldig tid, måske på grund af gevinst gennem en ejendom, lykkelige begivenheder med børn og familiemedlemmer, og en bedre oplevelse af naturens miljø. Du ønsker måske at tilføre noget af den viden i 2021 til en mere økologisk sund livsstil. Den miljømæssige bevidsthed vil snart blive en høj prioritet for dig, endda så langt, at du forsøger at isolere fra den industrielle verden og leve i harmoni med naturen.