Skytten

April bliver en stor måned for dig, fordi din tegnhersker Jupiter kommer i konjunktion med Neptun – en begivenhed der kun sker en gang hver tretten år. Faktisk var sidste gang dette skete i Fiskenes tegn i 1856, i slutningen af ??en anden krig, som fandt sted i det område, som nu er Ukraine – Krimkrigen. Det var naturligvis en blodig affære, men det, børn lærer mest om fra denne periode, var Florence Nightingales medfølende arbejde, som tog sig af de sårede soldater.
At tage sig af andre, især i hjemmemiljøet, er det, Jupiter-Neptun handler om for dig, så det bliver en måned, hvor empatiens sluser åbnes, og du vil være aktivt engageret i at hjælpe mennesker på alle mulige måder. Der er en følelse af at være universelt forbundet, og en følelse af, at du er i ét med menneskeheden. Både Venus og Mars kommer også ind i Fiskene i april, og da Venus, Jupiter og Neptun forenes lige i slutningen af ??måneden, skaber en af ??de mest kraftfulde følelsesmæssige oplevelser i dit liv et nyt grundlag, som du kan bygge på.
Det er også en fremragende måned for arbejde, både hjemmefra og i et mere mobilt miljø. Du og dine medarbejdere vil gerne lave innovative ændringer, måske fordi I vil hjælpe andre. Partnerskaber blomstrer, og venlighed og medfølelse er de dominerende følelser.