Skytten

Du begynder august i en optimistisk sindsstemning, og der er vidunderlige indflydelser angående rejser, samt romantik og eventyr. Du er fuld af selvtillid, har kreativ succes og er måske også ret populær.
Ikke desto mindre er der forstyrrende påvirkninger i dit daglige liv eller på arbejdet. Det kan hænge sammen med langsigtede problemer, der har skabt strukturelle ændringer i løbet af det sidste års tid. Disse ændringer kan forværres af en person på arbejdspladsen, hvis provokerende adfærd eller loyalitet over for en bestemt gruppe er kontraproduktiv. Disse påvirkninger fremhæves ved fuldmånen den 12. august, hvor der er en fælles indsats for at etablere regler og retningslinjer. Denne periode kan dog være et godt tidspunkt for succesfulde studier eller rejser, selvom det er irritationsmomenter.
Disse trends skifter efter 20. august, hvor der er langt større fokus på personlige og professionelle relationer. Forskellige mennesker dukker op i horisonten med ideer og forslag, som kan kanaliseres meget kreativt. Der er en ny ledelsesstil, der er meget fokuseret på detaljer og organisering på dette tidspunkt, hvilket kan fremkalde en masse diskussioner, men du har en tendens til at bevare en vis distance over brokkerierne og se eventuelle ændringer i et positivt lys.