Skytten

Relationer fungerer gnidningsløst, når juli begynder, og det er en god tid for venskaber og partnerskaber, og en fremragende periode til at lave aftaler. Der er så meget, du kan lære af andre mennesker. Det er en optimistisk sommer for dig, når du er i humør til udforskning, eventyr og sjov.
Prøv at tilpasse dig behovene hos partnere, som måske er mere ængstelige end dig, især når det kommer til penge og forbrug. I midten af ??juli er der et intenst fokus på dette område, og der skal muligvis være nogle akutte nedskæringer og nogle tiltag på at fjerne ting, der dræner dine ressourcer.
I slutningen af ??juli bevæger din tegnhersker Jupiter sig retrograd, og begivenheder på det tidspunkt kræver en revurdering af, hvordan du udtrykker dig kreativt, og af din præstation generelt. Du kan få stor succes på dette tidspunkt, så vær ikke genert. Det er en ret uforudsigelig periode, præget af pludselige og uventede ændringer, der påvirker dit arbejdsmiljø. En bestemt kollega kan skabe forstyrrelser. Det er en tid, hvor ydre forhold kan nødvendiggøre forandringer, og fokus er i høj grad på at nedbryde barrierer for kommunikation i ind- og udland.