Skytten

Nymånen i dit modsatte tegn Tvillingerne i det juni begynder signalerer en udvidelse af dit netværk af kontakter og en udvikling i vigtige forhold, som alt sammen kan medbringe nye horisonter igennem samvær og rejser. Der kan være store afstande, som adskiller dig fra folk du holder af, og der kan være forskellige tilgange til det samme problem, men tidlig juni er en lykkelig og udadvendt periode.
Mange mennesker dukker op i horisonten i juni, hvilket understreger specifikke sager, som kan være både belønnende og udfordrende. Fuldmånen falder i dit tegn omkring d. 17 juni, hvilket frembringer en ubehagelig og måske trykkende oplevelse forbundet med intimitet og det at dele. Det er en tid hvor en partner meget vel kan gennemgå en krise, enten økonomisk eller i forbindelse med autoriteter, hvilket frembringer en konflikt mellem viljestyrke og kommunikation. Måske dukker noget fra fortiden op i denne periode, og det skal håndteres ved at anerkende og svare på et ultimatum.
Selvom 2019 er styrkende for dig, fordi Jupiter er i dit tegn, er faktum at Jupiter krydser Neptun tre gange, og den anden gang finder sted i denne måned, hvilket betyder at du bør forblive jordnær og ikke lade illusioner forstyrre din dømmekraft.