Skytten

Den 5. juni er der en måneformørkelse i dit tegn og dette fremhæver at finde en balance mellem dine egne behov og andres behov – især partnere og venner. Udfordringen med denne formørkelse er, at løse de kaotiske betingelser, som har effekt på hjem og familie. Tingene er stigende utroværdige og det kan føles som om jorden under dine fødder er en mudderpøl. Dette kan også have forbindelse til at arbejde hjemmefra og kølige kolleger. Beslutninger er svære, endda umulige. Ikke desto mindre kan det være en givende periode – en tid hvor du kan opdage nye resurser gennem kreative tiltag.
Slutningen af juni er en interessant tid for dig. På det tidspunkt vil du opleve den anden af tre vigtige konjunktioner for din herskende planet, Jupiter, med Pluto. (Den første skete i marts og den sidste sker i november.) Dette er en 13-års cyklus – en begivenhed som bringer stor transformation i dit liv. Det der især påvirkes af denne cyklus, er dit økonomiske fundament, resurser og indtjeningskapacitet. Indflydelsen af Pluto er for at eliminere svage led og gøre genfødsel mulig, men processen har det med at dræne dig følelsesmæssigt og økonomisk.
Periode i den sidste del af måneden udgør et vendepunkt for dig og folk som du er tæt på. Partnere er fyldte med opfindsomme nye ideer, især omkring økonomien og det betaler sig at lytte til dem.