Skytten

I øjeblikket er din tegnhersker Jupiter i dynamisk Vædder, og det vækker i dig et ønske om uafhængighed, eventyr og simpelthen at nyde og fejre livet. Da Mars også er sammen med Jupiter, når juni måned begynder, er det en virkelig højoktan tid, hvor du ræser rundt og leder efter stimulerende oplevelser. Det er en meget konkurrencemæssig indflydelse, så det er fantastisk til sport. Hvad angår romantik, så er du klar til tango, og det kan næsten ikke ske hurtigt nok.
Det er faktisk en meget gunstig måned for forhold, og for den single Skytte kan et foreløbigt bånd, der blev skabt i sidste måned, vise sig at være gnisten, der starter et længerevarende forhold. Ganske vist kan fuldmånen den 14. juni meget vel bringe partnerskabshåb til virkelighed. En person, der var fortabt, dukker op på horisonten igen, og et ekstremt frugtbart forhold kan begynde. Det er også godt for børn.
Gunstige trends for kærlighed, venskaber og børn begynder for alvor at slå ind i slutningen af ??juni, og når ferieperioden begynder, er du så klar til at komme ud og have det sjovt. Uanset om det er herhjemme eller i udlandet, leder du efter spænding, fester og eventyr.