Skytten

Maj måned starter med en lykkelig udvikling derhjemme og en overraskende udvikling på arbejdet, og du fornemmer en ny fase i dit liv begynde. Af stor betydning er det faktum, at din tegnhersker Jupiter bevæger sig ud af Fiskene og ind i Vædderen, og det betyder, at perioden frem til slutningen af ??oktober bliver ekstremt dynamisk og udadvendt. Sidste gang Jupiter var i Vædderen var i 2010-2011.
I den kommende periode vil du udvide dine kreative kræfter og tage initiativ til at optimere dine præstationsevner. Du vil være mere selvsikker og udadvendt, og villig til at tage større risici for at få opmærksomhed. Du vil ikke være bange for at gamble – en tendens der kun bliver stærkere, når måneden nærmer sig enden. Generelt betaler det sig at tage risici på det tidspunkt.
Der er et markant fokus på forhold til andre i denne måned, selvom de har en off-on karakter. Nye partnere eller partnere dukker op i horisonten og skaber gode forbindelser, især i dagene omkring den 20. maj. Partnerskaber indgået på dette tidspunkt kan blive sat i bero, men de vil i sidste ende blive til virkelighed. For den enlige Skytte er det et glimrende tidspunkt at tage et initiativ til at møde mennesker. Hvor intet vover, intet vinder.