Skytten

September får en dynamisk start, og det er et glimrende tidspunkt for eventyr og kreative aktiviteter. Der er fokus på at nyde livet og på selvudfoldelse, som primært foregår sammen med venner og partnere i et aktivt læringsmiljø. Sociale og kreative projekter vil på nuværende tidspunkt strække sig meget længere end forventet, og der vil opstå en vis grad af forvirring, men i sidste ende er det en god periode for ekspansion og succes socialt.
Fuldmånen den 10. fremhæver en række nye udviklinger på arbejdspladsen og i hjemmet, hvor folk skal tilpasse sig de radikale forandringer, der har for nyligt fundet sted. Det er en tid med muligheder, hvis innovation og tekniske fremskridt fremmes, men det kan også være en tid med voksende forvirring, måske på grund af svagheden eller tøven hos nogle mennesker, der formodes at have ansvaret. Generelt kan forhold være vanskelige i løbet af de næste mange måneder, og du kan ikke stole på, at folk holder deres ord.
Helt i slutningen af ??september sker der nogle virkelig positive udviklinger blandt de grupper og organisationer, som du er en del af. Nye grupper dannes, og nye mennesker dukker op på scenen. Det er en god tid for børn og romantik og til store sociale lejligheder.