Stenbukken

I december 2020 gik din tegnhersker, Saturn, fra Stenbukken og ind i Vandbæreren og blev samtidig mødt af Jupiter, hvilket starter en stor ny historisk epoke her i 2021, som vil dominere samfundet de næste 200 år. Denne transition gør det muligt for dig, at samle op på en vigtig udvikling som skete fra april til slutningen i juni i 2020, i forbindelse med, hvordan du bruger dine evner og hvordan du kan tjene penge.

En mulighed er, at du bliver mere involveret i internationale organisationer eller økonomiske institutioner, eller at du ændrer din livsstil til at indeholde mere frihed og færre ambitioner. Du fik nok af drivende ambitioner sidste år, og det er en verden som du godt kan bruge en pause fra. Januar er en vigtig måned og det virker som om, tektoniske forandringer bryder med så mange etablerede traditioner og praktikker. Hvis økonomi er noget for dig, så vil ting som universal basis indkomst blokere teknologi og revolutionære økonomiske metoder er på dagsordnen. Det eneste du kan forudsige nu er forandring, så det er vigtigt at du er på forkant med den seneste udvikling.

Sommertiden bringer en velkommen pause fra dit fokus på økonomi og tryghed, og det er en vigtig tid for dine relationer, både personlige og professionelle. 2021 er en tid hvor du bliver involveret med en stor gruppe mennesker og dette er langt mere behageligt, end de sidste måneder af 2020. Der er dog stadig en afhængighed som er er under revision og det fortsætter med at være en intens tid i dit personlige liv, hvor du arbejder på prioriteter i dine relationer. En del af dig er villig til at eksperimentere med ukonventionelle relationer, selvom en anden del af dig måske bruger denne vej til at undgå følelsesmæssige forpligtelser.

December er en vigtig tid i dit kærlighedsliv, som går igennem en intens periode. De relationer du værdsætter vil få stor dybde og mening til den tid, men de relationer som har slidt dig ned, kan blive opgivet. Det er tid til at komme ind til essensen af, hvad du har brug for, for at få et givende liv.