Stenbukken

I begyndelsen af ??april er din tegnhersker Saturn klemt mellem Venus og Mars, hvilket fremhæver kærlighed og relationer på den ene side og økonomiske initiativer og partnerskab på den anden side. Der er en jernvilje til at opnå noget i forbindelse med en gruppe – en kamp for en form for økonomisk solidaritet måske.
Primo april er også en tid, hvor helt nye tiltag i hjemmet og i familien lanceres, og hvad der nu er sat i gang, har stor chance for succes. Det er et glimrende tidspunkt for partnerskab, og især godt for boliginvesteringer. I midten af ??april bliver nogle initiativer ført ud i livet, og der findes en lykkelig balance mellem at realisere dine karriereambitioner og samtidig prioritere familieanliggender.
April er en meget speciel måned på grund af den sjældne konjunktion mellem Jupiter og Neptun – noget der kun sker en gang hvert trettende år. For Stenbukkens vedkommende mærkes denne indflydelse stærkest som et ønske om at dykke dybere ned i kreative projekter, og der er også et stærkt ønske om at hjælpe med at lindre problemer på lokalt plan. På grund af internationale begivenheder er det en tid med udstrømning af følelser og en tilsvarende opvågning af medfølelse. Du bør arbejde med mennesker, der er tæt på, for at hjælpe på et praktiske plan.