Stenbukken

I løbet af de sidste to år har visse områder af dit liv, især forbundet med økonomien på den ene side, og børn eller dit kærlighedsliv på den anden side, gennemgået en række forstyrrende forandringer, som virkelig har udfordret dit behov for at etablere stabilitet.
Allerede i begyndelsen af ??august bryder disse problemer ud, og du står igen over for et behov for at forene to vidt forskellige sider af dit liv eller endda af din natur. I én henseende fungerer du fantastisk som en stabiliserende kraft i et team, der aftvinger respekt. Men i den del af dit liv, hvor du ønsker at udtrykke noget unikt i din natur, har du en tendens til at gå overbord og måske for vidt. Det kan fx komme til udtryk ved at være en del af en gruppe i samfundet, som virkelig udfordrer forventede normer. Det er også muligt, at et barn kan udtrykke denne side af dit liv ved at engagere sig i ekstremt provokerende adfærd.
Disse problemer bliver fremhævet ved fuldmånen den 12. august, hvor du bliver trukket i forskellige retninger og på en eller anden måde skal finde den passende balance i forhold til andre. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du lære en masse om intimitet og hvordan du overvinder en tendens til at skabe afstand. Når måneden lakker mod enden, skifter fokus, da ændringer i arbejdsmiljøet skaber et utal af opgaver, som kommer til at tage meget af din tid.