Stenbukken

Der sker en masse udvikling i partnerskaber og herhjemme, når juli måned begynder. Du arbejder godt sammen med venner og familie, og initiativer giver fremragende resultater, især hvis det er forbundet med huslige anliggender. Også på arbejdet starter måneden med frugtbar kommunikation med dynamiske og intelligente kollegaer, så alle projekter forbundet med teamwork fungerer særdeles godt.
Fuldmånen i dit tegn i midten af ??juli bringer en intens udvikling i forhold til andre, og det varsler en periode på et par uger, hvor du er meget følsom over for, hvad andre mennesker laver. På det tidspunkt kan der træffes beslutninger for at fjerne misforståelser og slippe af med komplikationer.
Et vigtigt emne i juli kan være forbundet med et familiemedlem, måske et barn. Det tyder på, at nogen i dit liv er stædige og opsætsig, og slutningen af ??juli og begyndelsen af ??august er præget af et sammenstød mellem synspunkter og værdier. Folk kan være ekstremt egenrådige. Der er en tiltrækning til udkantsgrupper med provokerende værdier – for eksempel kan en person du er tæt på slutte sig sammen med mennesker, du ikke kan lide. Dybest set er du på rette vej og bør stole på dine instinkter.