Stenbukken

De første par dage i juni er en belønnende periode, særligt i forhold til kreative projekter og professionelle investeringer. Det er også en ideel periode for fremgang med børn, som bliver styrket af at skille sig af med ting som ikke længere interesserer dem, og i stedet at fokusere på ting som gør.
Henover juni går Merkur ind i Krebsen, dit modsatte tegn, for at slutte sig til Mars, og denne indflydelse kulminerer omkring Fuldmånen i midten af juni. Dette tyder på at du skal håndtere meget besværlige folk i denne periode, folk som har en tendens til at angribe dig verbalt og upræcist. Hvis du er i tvivl om modstanderes intentioner, så gå ud fra det værste og modstå forsøg på at få dig til at skifte kurs, for du er i det mindste på rette spor. Hvis der er problemer i forhold, så vær tålmodig, måske gennemgår en partner en svær tid psykologisk. En masse problemer bliver afsløret fra fortiden.
Den sidste uge af juni er en mere positiv periode i forhold. Partnere er mere i kontrol over deres situation og handler for at beskytte familieværdier. Der er en større følelse af udforskning, intimitet og sjov, og både dig og en partner er i en stærk position.