Stenbukken

Juni er den sidste måned hvor din tegnhersker, Saturn, vil være i Vandbæreren, før den retrograd bakker ind i Stenbukken, hvor den bliver indtil slutningen af året. Dette indikerer at der vil være tilbagevenden af et gammel problem eller situation, som det vil tage seks måneder at løse. Når dette er løst, vil du være i stand til at komme tilbage til det seneste scenario, hvor fokus er på økonomi, tryghed og international udstrækning.
I mellemtiden her i juni er du nødt til at drage fordel af de muligheder som har åbnet nye døre, også selv om social distance er blevet en så begrænsende faktor for mange entrepriser. Det som er særligt udfordrende i starten af juni, er den komplette forvirring som kolleger oplever, når roller og værdier er ret flydende. Kommunikationen og de informationer du får først i juni er upålidelige. Uanset hvad kolleger og andre du relaterer til på daglig basis siger, er det meget usandsynligt at det er en sand spejling af realiteterne. Folk er undvigende eller usandfærdige – det skal du tage med i dine beregninger.
Der er heldigvis meget der falder på plads i slutningen af måneden, selv om dette kan være i forbindelse med overgangen til sommerferien. Du kan bestemt få lavet en masse praktisk arbejde i hjemmet på det tidspunkt og selv relationer til kolleger begynder at fungere bedre.