Stenbukken

Når juni måned begynder, bevæger din tegnhersker Saturn sig retrograd, og det signalerer en periode på flere måneder, hvor du stopper op, genovervejer og konsoliderer – især i forhold til det team, du arbejder med, og/eller dine økonomiske planer. På sådan et tidspunkt kan der være en enorm følelse af inerti, som om du ikke kan lave fremskridt, men lige nu er der ingen steder at tage hen, så slap af og fokuser på forsyningslinjer.
Generelt er det altså et tidspunkt at konsolidere din situation, især økonomisk. Det kan sætte dig i modstrid med børn og kære, der ønsker at blive forkælet og forbruge. En vis fleksibilitet kan hjælpe dig med at undgå konflikt. Det er en ekstremt dynamisk periode for familielivet, og der hersker en hektisk atmosfære i hjemmet, måske igangsat af venner eller naboer, måske af mandlige familiemedlemmer, der kan virke påtrængende, selvom de bare vil have lidt sjov og eventyr.
Juni lover at blive en succesrig og produktiv tid for arbejde og partnerskab, og nye kolleger er fulde af fremragende ideer, som fremmer kommunikation, markedsføring og generel opsøgende kontakt til andre. Alle ser ud til at fungere optimalt, og det kommer til at være godt for økonomien.