Stenbukken

Du befinder dig i en periode, hvor du gør betydelige fremskridt, især på områder af dit liv, der vedrører økonomi, investering eller ledelse af et team. I denne måned kommer du lige så langt, som du kan gå foreløbig, og det, der kræves i de kommende måneder, er mere konsolidering. Du skal passe på dine forsyningslinjer, passe dit team og gensikre ressourcer, som endnu ikke er garanteret.
Måneden starter med en nymåne, som sætter stort fokus på pludselige udviklinger, som kan påvirke et kreativt projekt eller noget i forbindelse med børn. Folk ønsker at slippe fri af restriktioner, og ved måneformørkelsen den 16. maj mærkes det særligt stærkt. På det tidspunkt kan der være problemer på den sociale scene, måske på grund af undertrykte følelser forbundet med tidligere begivenheder. Du bliver nødt til at stå fast og modstå ethvert pres.
Maj er en måned, hvor der sker store udviklinger i dit hjemliv. Der er muligheder for at skabe mere plads og forstørre dit opholdsareal, og det er et godt tidspunkt at lave ændringer og måske tage et par risici – især i slutningen af maj. Du kan forvente, at nogen i familien presser på for forandring, og det er måske ikke en dårlig ting.