Stenbukken

Marts måned bliver en stor måned for dig. I de sidste to år har din herskende planet, Saturn været i dit tegn – den er din ven, men ikke alle andres ven. Du har helt sikkert haft din del af udfordringer i denne periode. Og ja, du har været i krise og sommetider føltes livet som en kamp for overlevelse. Men det der ikke slår dig ihjel gør dig stærkere, og nu er du super-stærk, hvilket hele tiden var Saturns plan.
Den 22. marts bevæger Saturn sig ind i Vandbæreren, hvilket også er godt. De justeringer du har foretaget i dit liv vil nu blive konsoliderede og du vil komme til at tjene gode penge. Selvfølgelig med alt hvad Saturn gør, så sker det langsomt. Saturn dypper bare tæerne i vandet hos Vandbæreren, går derefter tilbage i Stenbukket i starten af juli, hvilket betyder at du har nogle ufærdige ting. Succes træder først i kraft for alvor i slutningen af året, hvor Saturn går tilbage til Vandbæreren for en toårig tørn.
I mellemtiden vil marts måned blive intens. Det er en tid hvor opinionsdannere og rådgivere, eller folk som kæmper for retfærdighed, agiterer kraftigt for deres egne synspunkter – hvilket er på tværs af dine synspunkter. Det er en tid hvor det tunge artilleri bringes til fronten. Det er en tid til at vinde for enhver pris.