Tarot – Månen (The Moon)

Tarotkort

Tarotkort nr.18 – Månen (The Moon)

Hvad betyder tarotkortet Månen?

Månekortet i Tarot symboliserer, at der kan være noget galt, og at du ikke kan stole på dit første indtryk. Tingene er ikke, som de ser ud til at være. De grundlæggende kortsymboler er en fuldmåne (med en halvmåne indeni), tvillingesøjler, en hund og en ulv, der hyler, en bæk, der løber ud til havet, og en krebs, der kommer op af vandet.

Månen retvend betydning

Når Månens kort er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det bedrag, snyd, desillusionering, fejl, angst, fare og dobbeltspil. Kortet betyder, at du måske går igennem en tid med følelsesmæssige eller mentale prøvelser. Vær også opmærksom på dine drømme: Hvad prøver de at fortælle dig? Din underbevidsthed forsøger aktivt at komme i kontakt med dig. Det kan også være, at du er ved at få din menstruation!

Månen omvendt betydning

Når Månens kort er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det at opdage bedrag, før der kan ske skade, små fejltagelser og at udnytte nogen. Det er frigørelse af negativitet og at slippe frygten løs. Dine problemer vil lette, og du vil komme ud med nyvunden selvtillid og klarhed.

Månen kærligheds betydning

Månekortet i en Tarot kærlighedslæsning er et kort, der handler om usikkerhed. Hvis du er single, skal du prøve at holde hovedet koldt i forhold til din nye kærlighedsinteresse for at sikre dig, at alt er i orden. Hvis du er i et forhold, er det måske på tide at undersøge, om det er præcis det, du ønsker. Måske ligner I det perfekte par på ydersiden, men der er en anden historie bag de lukkede døre.

Træk et tarotkort

Solen

Dommedag

Verden

Sværdenes Es

Stokkenes Es

Træk flere tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere