Tarot – Ermitten (The Hermit)

Tarotkort

Tarotkort nr.9 – Ermitten (The Hermit)

Hvad betyder tarotkortet Ermitten?

Eremitkortet i Tarot er et kort, der handler om selvransagelse, sjælesøgning, analyse og selvrefleksion. Det angiver, at dette ikke er en tid for socialisering eller handling, men for fred og ensomhed. Det grundlæggende symbol på dette kort er en mand i kutte eller munk med en stav og med en lanterne. Landskabet er goldt.

Ermitten retvend betydning

Når eremitkortet er oprejst i en tarotlæsning, symboliserer det rådgivning, indre styrke, forsigtighed, forsigtighed, årvågenhed, tålmodighed og tilbagetrækning. Du kan være utålmodig over for folk, der ikke kan se det, du kan se, og du kan have et ønske om at være alene. Du dykker dybt ned og finder ud af tingene selv. Det kan betyde, at du har brug for at være alene for at foretage den selvrefleksion, der er nødvendig lige nu.

Ermitten omvendt betydning

Når eremitkortet er omvendt i en tarotlæsning, symboliserer det uforsigtighed, forhastethed, overilethed og handlinger af dumhed og umodenhed. Du er måske for tilbagetrukket fra samfundet og har desperat brug for andres selskab. Det kan også indikere, at selvom du er meget fokuseret på at være alene lige nu, undgår du stadig at tage fat på dine virkelige problemer, både internt og eksternt.

Ermitten kærligheds betydning

Eremit-kortet i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på en ny start. Hvis du er single, og du har for nylig trukket dig tilbage (måske på grund af tidligere hjertesorger), er du endelig klar til at lægge dit hjerte derude igen. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at du og din partner har brug for at fokusere på hinanden. Selvstændighed er godt, men der er en grund til, at I er sammen.

Lær flere tarotkort at kende

Skæbnehjulet

Retfærdighed

Den hængte mand

Døden

Mådehold

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere