Tarot – Tårnet (The Tower)

Tarotkort

Tarotkort nr.16 – Tårnet (The Tower)

Hvad betyder tarotkortet Tårnet?

Tårnkortet i Tarot handler om gamle ideers undergang. En struktur er pludselig og voldsomt styrtet sammen, hvilket har ført til kaos og nød, men det har også givet plads til at bygge noget nyt. De grundlæggende symboler på dette kort er et tårn på en klippefremspring, et lynnedslag, et par figurer, der falder ned fra tårnet, og bølger, der styrter ned under det.

Tårnet retvend betydning

Når tårnkortet er oprejst i en tarotlæsning, repræsenterer det en pludselig, massiv forandring. Du bliver nødt til at opgive fortiden, hvilket kan betyde tab af penge, sikkerhed eller kortsigtet lykke. Dette betyder en periode med omvæltninger, men du kan drage fordel af katastrofen. Byg noget bedre, hvor dit gamle tårn stod.

Tårnet omvendt betydning

Når tårnkortet er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du er fastlåst i en rutine eller fanget i en dårlig situation. Du har brug for at ryste tingene op. Du ved det sikkert godt, men du har udskudt det med at foretage en stor forandring. Tag et grundigt kig på vaner og traditioner, som du har fulgt uden at stille spørgsmålstegn. Spørg dig selv, hvordan de holder dig tilbage. Hvad kan du smide væk for at gøre plads til noget bedre?

Tårnet kærligheds betydning

Tårnkortet i en Tarot kærlighedsaflæsning betyder, at der sker dybtgående ændringer. Hvis du er single, kan det betyde, at du har brug for at genopbygge dig selv fra bunden, før du har plads til et forhold. Hvis du er i et forhold, kan det være nødvendigt at afslutte det, hvilket signalerer et brud eller en skilsmisse. Selv hvis forholdet forbliver stående, vil det ændre sig fundamentalt på en eller anden måde.

Lær flere tarotkort at kende

Stjernen

Månen

Solen

Dommedag

Verden

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere