Tvillingerne

Mens sidste år meget handlede om at tøjle din kreative fantasi, for at klare den ekstraordinære situation som pandemien var skyld i, og derfor var en meget følelsesmæssig tid for dig, vil dit fokus i 2021 blive på et helt andet område. Dette er vil blive et år hvor du radikalt udvider dine horisonter gennem rejser, studier og personlig udvikling. Det bliver et godt år – glædeligt og positivt.

De første tre måneder af 2021 bevæger din tegnhersker, Merkur, sig direkte og retrograd ind i Vandbæreren, og da både Jupiter og Saturn har bevæget sig ind i Vandbæreren (en historisk udvikling), vil du opleve fantastisk inspiration og håb i forbindelse med en fantastisk gruppe mennesker og du vil skabe partnerskab som legemliggør alle de oplyste kvaliteter for menneskelighed. Det er det mest fantastiske år for at være i kontakt med indflydelsesrige tænkere, grupper og organisationer og for at få akkreditiver og kvalifikationer, som giver en smag af karrieresucces først på sommeren.

Midten af februar er en virkelig inspirerende tid, både for kærlighed og dine relationer. Den enlige Tvilling møder en person, som kan være både en ven og en elsker, under rejser og studier, og det er også et udmærket tidspunkt for en genial udvikling i forbindelse med børn. Da formørkelses cyklusen er i dit tegn i år, vil både sol- og måneformørkelsen bringe højere intensitet og betydning for alle begivenheder, ikke mindst i slutningen af maj og først i juni, en tid som bringer mange mennesker ind i dit liv, så vel som potentiale for succesfulde forretnings- eller personlige partnerskaber.

Når du går ind i efteråret kan der opstå komplikationer i forbindelse med børn eller et kreativt eventyr. Du har stadig fantastisk støtte fra partnere, mentorer og internationale rådgivere på det tidspunkt, men du er måske nødt til at mobilisere en hårdere side af din natur, for at klare folk, som kan være mere manipulerende end du selv. Det er dog stadig et godt tidspunkt for kærlighed og romantik.