Tvillingerne

Når april begynder, kommer nymånen i Vædderen i konjunktion med din tegnhersker Merkur. Det sætter gang i dynamiske sociale initiativer, hvor du spiller en ledende koordinationsrolle. Dit fokus er i høj grad på de organisationer og mennesker, du føler sig knyttet til som i et broderskab, frem for venner tættere på. Begyndelsen af ??april er et godt tidspunkt for internationale forpligtelser, rejser og gruppestudier, og du vil gerne påtage dig en grad af lederskab eller i det mindste arbejde meget tæt sammen med en leder, som du beundrer.
Fra begyndelsen til midten af ??april vil du måske gerne holde en lavere profil og fokusere på personlige interesser i dit eget private rum. Der er mange vigtige udviklinger fagligt og i forhold til ledelse i denne tid, men du foretrækker at give støtte bag kulisserne. Det er en vidunderlig tid for opfindsomme ideer, og det er også en god periode for medfølende handlinger sammen med mennesker, hvis værdier du deler.
Her er her i april, at der er en meget sjælden konjunktion af Jupiter og Neptun, hvilket er noget, der kun sker hvert 13. år. Det vil påvirke partnerskaber enten på et personligt eller professionelt plan. Hovedtemaet er fokus på en magisk vision, som på en eller anden måde nedbryder normale barrierer og fremtryller en følelsesmæssig forbindelse med et universelt tema, der motiverer mennesker omkring fælles værdier. Det er en ekstraordinært kreativ tid, men du bliver nødt til at bruge din sunder fornuft for at holde andre mennesker ned på jorden.