Tvillingerne

August starter med nogle mentale forstyrrelser, og du er nødt til at håndtere understrømme i kommunikation eller tilslørede trusler fra eksterne kilder, som giver dig en følelse af at være under angreb. Der er intellektuelle udfordringer, som kan opstå ved at skulle forholde sig til mennesker, der har en ekstrem dagsorden eller blot ønsker at kaste grus i maskineriet. Du bliver nødt til at navigere forsigtigt omkring mennesker og grupper med fjendtlige ideologier.
Dit fokus skifter omkring den 4. august, og en tid begynder, hvor dine interesser centreres mere om organisering, især i hjemmet og med familien. Det er en gunstig periode for en undersøgelse af alternative metoder til at føre en sund livsstil og udvikle interessen for ting som yoga, naturen og haven og – på et mere universelt niveau – hjælpe verdenssamfundet på en eller anden måde. Der er stor vægt på studier og internationale forhold, når midten af ??august nærmer sig.
Tingene begynder virkelig at røre sig for dig, efterhånden som august nærmer sig sin afslutning, og det er en tid, hvor du er meget energisk, og er sammen med entusiastiske venner, som har masser af ideer, de gerne vil implementere. Det er en periode med øget popularitet og større involvering i dynamiske gruppeprojekter.