Tvillingerne

Begyndelsen af ??juli er en spidsbelastningsperiode for dig, hvor du er meget kreativ, lærer en masse og bringer dit budskab ud til vigtige mennesker. Hvad angår faglige forhåbninger, er det godt for studier, men lidt frustrerende for konkrete præstationer, måske på grund af misforståelser. Begyndelsen af ??juli er en fantastisk tid til aktiviteter med dynamiske venner og grupper, så en tidlig sommerferie kunne være ret spændende.
Da juli går ind i sin anden uge, bevæger din tegnhersker Merkur sig ud af Tvillingerne og ind i det blødere og mere følsomme tegn Krebs. Det flytter fokus til tryghedsspørgsmål, især familiens økonomi. Da partnere har en tendens til at være i et ekstravagant humør, og du gerne vil være mere forsigtig, kan der være nogle sammenstød om, hvordan man bedst bruger penge – og partnere (eller venner) har en tendens til at få deres vilje. Fuldmånen den 14. juli fremhæver dette tema, såvel som angsten for at dele ressourcer.
I den sidste del af måneden sker der endnu et fokusskifte, og en rigtig god ferietid begynder. På dette tidspunkt er der perfekt harmoni med partnere, familie og venner, og alle er i humør til at tage en tur et sted hen og have det godt. For den single Tvilling er det et godt tidspunkt at henvende sig til en, du er varme på… det kan næsten ikke gå galt.