Tvillingerne

I løbet af juni og juli er der stærkt fokus på penge og resurser generelt. Mens mange mennesker lider under kaotiske forhold i forbindelse med penge, er du fyldt med super kreative ideer og det er en god ide at sætte handling bag dem. Dette inkluderer at bruge nye medier, netværking og internationale forbindelser, til at promovere dine talenter. Bliv ved med at prøve – det kan være det er i tredje forsøg at du får dit gennembrud, måske midt i juli.
Der er måneformørkelse i dit modsatte tegn, Skytten, den 6. juni og dette fremhæver en ret kaotisk udvikling i dine relationer. Dette kan være i forbindelse med romantik, med børn eller simpelthen med forretninger. Du vil opdage, at ingen kender svaret på noget, så spild ikke tiden med at spørge rundt omkring, du vil bare blive ført på vildspor. Stol på dine egne ideer og for himlens skyld, lad dig ikke vildlede af drømme og fantasier som andre har, med mindre der er et projekt i forbindelse med kreativitet og kunst, eller med altruisme – og selv da, så pas på.
De sidste 10 dage af juni er en tid, hvor nye initiativer kan tages omkring økonomi og innovation. Der er lidt af et vendepunkt på det tidspunkt, måske indeholdende udenlandske forbindelser og hjælpsomme mennesker med gode ideer.