Tvillingerne

Du starter måneden med din tegnhersker Merkur retrograd, og det indikerer, at du er i en overgangsperiode. Dels beskæftiger du dig med ting fra fortiden og har brug for uafbrudt tid alene til at gøre det, og dels får du efterhånden tingene løst, så du kan skabe en alliance eller venskab, som vil være til stor gavn for dig. Et spørgsmål fra fortiden – måske en principiel uenighed – fordufter uden reelle problemer, så du kan gå videre med din personlige dagsorden.
Fra midten af ??juni og fremefter går tingene i den rigtige retning, og fuldmånen i dit modsatte tegn Skytten den 14. er yderst gunstig for partnerskaber, venskaber og gruppeprojekter. Et bånd, der blev knyttet tilbage i begyndelsen af ??maj, kan genetableres, fordi en person, du ønsker at forbinde med, nu er i en meget friere situation og ivrig efter at handle.
Din evne til at kommunikere og skabe forbindelser er lige, hvad andre mennesker har brug for, og i den sidste del af juni vil der være en fantastisk interaktion med en partner eller kollega, hvor du kommer med ideerne og den anden person sørger for lederskabet. Det er en levende og dynamisk periode med spændende sociale eventyr.