Tyren

Der sker store struktur ændringer i dit professionelle liv her i 2021 og det kan føles som om du er fanget i et jordskælvs område, hvor jorden bevæger sig under dine fødder. For en Tyr, som holder af stabilitet, kan dette være en foruroligende oplevelse, men når Uranus jo er i dit tegn (fra 2018 til 2025) får du måske smag for at eksperimentere og uforudsigelige forandringer.

Mars går ind i Tyren når året starter og det har en dominerende indflydelse i januar og februar. Dette karakteriseres ved en partner, som kan være en del af radikale forandringer som du ubevidst beder om, eller af din egen trang til at ryste op i tingene i din karriere. Der er store forandringer i den organisatoriske struktur i dit professionelle liv. Måske et stærkere internationalt element, måske en stor social bevidsthed, måske en udskiftning af autokratiske ledere med mere oplyste mennesker. Det er mulighedernes land for dig, som er meget udtalt først i februar og sent i april. Hvis du ønsker forandring, så er det tid til at få det til at ske.

Sommermånederne – især midten af juli – er særligt gode for kærlighed og romantik og det er det perfekte tidspunkt til fester som involverer familie og partnere. Det er en tid, hvor venner eller børn kan komme fra nær og fjern, for at bringe glæde i dit liv og hvis du holder ferie i denne periode, så tag hen til et superromantisk sted.

Generelt bliver det et favorabelt år for dig, med banebrydende professionel udvikling. Midt i august til starten af september er perfekt for fremskridt på arbejdspladsen. Sidst i september er det tid til radikale relationer og december er ekstraordinær, for på dette tidspunkt er der en total ændring i dine overbevisninger og værdier. Nye intellektuelle horisonter bringer en helt ny forståelse for meningen med livet, mens året går mod enden og et nyt år starter.