Tyren

Tidligt i april flytter din tegnhersker Venus fra Vandbæreren til Fiskenes tegn, og det viser en ændring i fokus fra din karriere til dine sociale relationer. Det fremhæver organisatoriske forpligtelser og en idealistisk social dagsorden. April bliver en stor måned for at udtrykke dine følelser omkring sociale og politiske begivenheder, der vækker din samvittighed og dit ønske om at hjælpe.
Den afgørende begivenhed i april er samspillet mellem Jupiter og Neptun i Fiskene – en konfiguration der opstår en gang hver 13. år. Denne astrologiske indflydelse er meget forbundet med fantasiens kraft, både kreativt og socialt. Det hænger også sammen med den støtte, som flygtningestrøm kan medføre, fordi der er en kollektiv identifikation med dem, der lider. Da Venus faktisk kommer i konjunktion med denne sjældne planetariske konfiguration i løbet af den sidste uge af april, vil du næsten helt sikkert blive involveret, bevæget af stærke følelser af solidaritet og medfølelse.
April er derfor kendetegnet ved et dybt engagement i venskaber og grupper, der kalder på din kærlighed og venlighed. Du vil mobilisere vigtige forbindelser og få tingene gjort gennem revolutionær iver. At være en del af en gruppe mennesker, der deler dine værdier, vil være en stærk motivationsfaktor, og din egen vilje vil sandsynligvis være underlagt kollektivets mål.