Tyren

En ekstraordinært sjælden nøjagtig konjunktion af Mars, Uranus og den nordlige måneknude i dit tegn den 1. august lover en eksplosiv begyndelse til august. Da Mars kan relatere til potentielle partnere i dit liv, og Uranus er forbundet med afstand og uforudsigelighed, kan du forvente, at relationer udfolder sig på en måde, du ikke havde regnet med.
Denne indflydelse har en tendens til at vise tværkulturelle og etniske forskelle, og for den single Tyr er sandsynligheden for at blive involveret med en person, der udfordrer traditionelle værdier, meget høj. Det er måske noget, du hilser velkommen. Du vil sandsynligvis kaste dig ud i møder på dette tidspunkt, som fremkalder dine dygtigste kommunikationstalenter. Det er et behov for at udfordre den konventionelle tankegang og at eksperimentere med noget helt andet.
Der er en ændring midt i august, og dit fokus bevæger sig mere henimod bolig- og familieforhold, hvor der er nogle virkelig positive udviklinger og en forbedring af din livskvalitet, både materielt og åndeligt. Ved slutningen af måneden får du lyst til at give udtryk på din egen eklektiske smag på hjemmet. Professionelt er det en tid med udfordringer, da der er en fortsættelse af årelange omvæltninger, der har påvirket din karriere.