Tyren

Den 6. juli bevæger Mars sig ind i dit tegn Tyren, hvilket sætter gang i en dynamisk periode, der varer til sidst i august. På nuværende tidspunkt, hvis du er single, kan du forvente, at en speciel person kommer ind i dit liv, og det er generelt en meget aktiv tid til naboforhold, til aktivitet med søskende, ligesom det er en god tid til uddannelse, møder og netværk.
I første omgang tænker du ikke så meget på parforhold, fordi i den første del af juli er penge og karriere øverst på dagsordenen, og det er et godt tidspunkt at udnytte dine kommunikationstalenter og dine forbindelser. Du vil opdage, at du kan stole på professionelle medarbejdere, men venner er mere tilbøjelige til at svigte dig.
Senere i juli er et mere gunstigt tidspunkt for parforhold, men der gælder særlige betingelser. Mennesker, der ønsker at være i dit liv, vil være mere afhængige af dig og skal tilpasse dig dine ønsker, frem for at du går på kompromis for dem. For den single Taurus er det meget usandsynligt, at potentielle partnere kommer fra det område, kultur eller endda etnicitet, som du er bekendt med. Du er stærkt motiveret til at pleje og støtte mennesker, hvis liv på en eller anden måde er blevet forstyrret, og til gengæld vil du blive indviet i en spændende og meget anderledes verden og livsstil.