Tyren

Det meste af juni går din tegnhersker, Venus, retrograd, hvilket betyder at du bruger din tid bedst, ved at gå over tingene i detaljer og binde de løse ender. Dit fokus er på fortiden, ikke på planer for fremtiden. Det område der har mest brug for din opmærksomhed handler om tryghed, især den økonomiske situation. Siden april har der været nye regler og nye strukturer som har indflydelse på din karriere og du er nødt til at bruge juni måned på at gøre dig bekendt med de nye omstændigheder og tilpasse dig dem. Nøglen er kommunikation og netværking.
Når måneformørkelsen finder sted den 6. juni i området af dit horoskop, med forbindelse til økonomi og at dele, er den største udfordring at klare det kaos og frustrationen med indflydelse på økonomien på grund af dig samt udsagn som er direkte misledende. Denne indflydelse har også indflydelse på venskaber og partnerskab… du kan simpelthen ikke stole på at folk leverer det de lover. Så pas på. Lån ikke penge ud, spil ikke, tro ikke på løfter.
Når Venus går stationært direkte den 25. juni er der et vendepunkt i din situation, men du kan stadig føle at du sidder fast og er usikker omkring penge. Men der er udmærkede muligheder i slutningen af juni i forbindelse med studier, eller inspirationer og hjælp fra en søskende eller en i nabolaget. Vejen frem er at følge nye ideer og hilse en ny rejse velkommen.