Tyren

Da juni måned begynder, er din tegnhersker Venus netop trådt ind i Tyren, hvilket har en positiv indflydelse på arbejde, penge og især kærlighed. Da du i denne periode af dit liv er under den radikale indflydelse af Uranus i Tyren, og Venus møder Uranus omkring den 12., kan du forvente overraskende udviklinger forbundet med karriere, et forhold eller engagement med en gruppe mennesker, der er gearet til forandring og fremtiden.
Midten af ??juni er et tidspunkt, hvor du tager dig af din egen dagsorden uden at gå på kompromis, og ingen vil være i stand til at fortælle dig, hvad du skal gøre – selvom de vil prøve. Gruppekonsensus i dit professionelle liv kan være i konflikt med den måde, du ønsker at gøre tingene på som individ. Du ønsker ikke at blive styret af gruppetænkning, men vil hellere følge dine idealer og drømme og være sammen med mennesker, der deler dem.
Mod slutningen af ??juni flytter Venus ud af Tyren, og dit fokus vender mod pengeskabende ideer. Det er en tid, hvor der indgås økonomiske alliancer, og hvor planer, der er udklækket over flere måneder, begynder at give resultater. Dine bedste aktiver er dine forbindelser og de kreative ideer, som du udvikler med venner eller et team, især på områder, der involverer god smag og menneskelige færdigheder.