Tyren

Du starter måneden ret psykisk og fysisk udmattet, måske på grund af en ideologisk konflikt eller modarbejdende initiativer. Men den 5. marts bevæger din tegnhersker, Venus, sig ind i Tyren og det vil føles som at komme hjem efter en tid i eksil. Nu har du kontrol over tingene og du fokuserer på din egen dagsorden, som handler om frihed, plads og eksperimenteren. Du ønsker at skabe noget nyt og du er nødt til at mødes med fremad tænkende grupper og organisationer som hjælper dig i en ny retning.
I løbet af hele 202o er der intenst fokus på at udvide dine horisonter gennem studier og rejser. Du er villig til at arbejde med krævende lærere og bruge mange timer på at få de akkreditiver du har brug for, for en professionel forandring, som delvist vil ske i begyndelsen af april og sluttelig når året går mod enden.
Når du når den sidste del af marts har du at gøre med karismatiske og indflydelsesrige mennesker, som måske har ret ekstreme holdninger. Det kunne se ud til, at de mennesker og institutioner du har med at gøre, gennemgår en krise, hvor en form for tro droppes og en ganske anden hilses velkommen. Det er et udmærket tidspunkt for partnerskab og den enlige Tyr kunne møde en magnetisk og magtfuld person på udenlandsk grund eller i et uddannelsesmiljø. En robust forening af ligestillede kunne dannes.