Tyren

I løbet af den første uge af september skifter du fra fokus fra huslige anliggender og begynder at tænke mere på praktiske måder at udvikle din kreativitet og fremme dine ideer på. Du vil være meget følsom over for, hvor godt du præsterer, og hvordan du bliver opfattet, og meget af din energi og planlægning vil blive rettet mod forhold, der er forbundet med børn eller udvikling i dit sociale liv.
På det romantiske plan kan du nemt komme i konflikt med potentielle partnere i forbindelse med pengesager. Du er tilbøjelig til at indgå kompromiser for harmoniens skyld, og hvis du gør det, risikerer du at blive udnyttet. Du går ind i en seks måneders periode, hvor du er økonomisk sårbar, og det er vigtigt, at du hele tiden tjekker din pengesituation. Du har måske også lyst til at bidrage til en god social sag, men selv her skal du udvise stor omhu.
Slutningen af ??september er en tid, hvor du blive desorienteret i forhold til børn eller romantiske partnere. Det er på dette tidspunkt, at en person, du er tæt på, kommer med information, som de har indsamlet. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal droppe en forbindelse eller eliminere et svagt led, så er det nu du skal gøre det.