Vædderen

Når 2021 begynder bevæger din tegnhersker, Mars, sig ud af Vædderen og ind i Tyren og livets slagmark og karrieren ændres radikalt. Efter kampe mod svære odds, især i den sidste del af 2020, falder alt nu til ro, fjendtligheder ophører, problemer med autoritære ledere forsvinder og en tid med konsolidering begynder.

Januar vil dog stadig bringe mange prøvelser og modstand, men det er mere i forbindelse med, hvordan du organiserer sikkerhed og økonomi og hvordan du tilpasser dig de massive forandringer som har indflydelse på samfundet og dine sociale alliancer på det tidspunkt. Så, selv om året begynder med et helt nyt sæt omstændigheder, er den første udfordring du møder, er hvordan du kan skabe en stærk økonomi under nye sociale, politiske og forretningsmiljøer. Hele attituden til penge og indkomst ændrer sig. Midten af januar er et godt tidspunkt for nye økonomiske partnerskaber.

Dine relationer bliver meget bedre og fyldt med potentiale i 2021. Marts og først i april er en periode, hvor potentielle partnere kommer ind i dit liv, hvilket giver rejser, udmærket kommunikation og uddannelseserfaringer sammen. Denne periode er det perfekte tidspunkt til at være sammen med de nye grupper som mirakuløst er blevet formet, som skaber gode venskaber og uddannelsesmuligheder. Dog er den hotteste tid for kærlighed og romantisk sent i juni og i juli og alle Væddere som leder efter romantik kan ikke fejle i at finde en ligeså motiveret partner. Det er en tid med lidenskab og drama og også en god tid for børn, fester og selvudfoldelse.

Overskriften for dette år er økonomisk omstrukturering og det har forbindelse til de konsekvenser af forandringer smedet af sidste års pandemi, som bringer reformer i måden forretning drives på og samfundet er organiseret. Det er din opgave at navigere i de tektoniske forandringer som sker, som har indflydelse på penge og sikkerhed.