Vædderen

April starter med en nymåne i konjunktion med Merkur i dit tegn, og det varsler en dynamisk måned, hvor kommunikation og opsøgende arbejde er en del af din dagsorden. Da din tegnhersker Mars kommer i konjunktion med Saturn den 5. april, tyder dette på, at du vil blive involveret i nogle seje forhandlinger med organisationer og grupper, som sætter pris på solidaritet og regler, der beskytter flertallet. Du kan bruge denne energi til at forfølge ethvert socialt projekt, som kunne drage fordel af din energi og beslutsomhed.
Den 15. april flytter din tegnhersker Mars ud af Vandbæreren og ind i Fiskenes tegn. Det sætter gang i en periode på et par måneder, hvor dit handlefrihed eller din evne til at påvirke ting via dine handlinger er ret begrænset. Initiativer har en tendens til at løbe ud i sandet på det tidspunkt. Folk vil måske have, at du indtager en kompromisløs indstilling, men dine hænder er bundet. Det er et godt tidspunkt for åndelige og kreative sysler alene hos dig selv.
April 2022 er en måned, hvor Jupiter og Neptun kommer i konjunktion– en sjælden begivenhed, der finder sted en gang hvert 13. år. Det vækker en bølge af medfølelse og empati, men også en følelse af, at nogle begivenheder i verden er uden for bevidst kontrol. Efterhånden som Mars rejser gennem Fiskenes tegn, vil du blive mere og mere involveret i bestræbelserne på at lindre lidelserne i verden. Vær opfindsom – der kan være strategier forbundet med penge og økonomi, som kan hjælpe dig i denne opgave.