Vædderen

Den 1. august kommer din tegnhersker Mars på både Uranus og den Nordlige Måneknude – noget der ikke er sket så præcist i nyere historie. Derfor kan du forvente, at der opstår vigtige og uventede begivenheder, som overvejende vil påvirke dine aktiver på en eller anden måde, især dem, der vedrører de grupper og organisationer, du er en del af.
Du ønsker måske at bryde fri og gøre noget unikt på dette tidspunkt, og du vil måske også ønske at dyrke et usædvanligt talent, som du har, især hvis dette relaterer til kropsbevidsthed på en eller anden måde. Et forsøg på at etablere dig på egen hånd vil sandsynligvis blive mødt med modstand fra konventionelle kræfter i samfundet. Der kan også være forstyrrelser blandt de grupper, du er en del af, på grund af værdiforskelle.
I det begyndelsen af ??august er en udfordrende periode, jo mere du fokuserer på de gode ting i livet, især ting som kreativ selvudfoldelse, jo bedre vil du have det. I løbet af de sidste 10 dage af måneden bliver tingene meget lettere, og der er meget større fokus på kommunikation, læring og opsøgende arbejde. Slutningen af ??august er fantastisk for at se livet fra den positive side, til rejser og til at møde spændende individer, der er en kilde til inspiration.