Vædderen

I den første uge af juli forlader din tegnhersker Mars Vædderens tegn og går ind i Tyren, hvor den vil være indtil sidst i august. Det viser en overgang fra dynamisk aktivitet til komfort og konsolidering, der falder fint sammen med sommerferieperioden (i hvert fald på den nordlige halvkugle). Fokus vil for det meste være på dine aktiver og økonomi, og på udgifter, især for fornøjelsens skyld.
I mellemtiden er den største planet i solsystemet – Jupiter med sine 76 måner – stadig i Vædderen, så der er stadig fokus på at udvide din horisont enten gennem studier, gennem rejser eller gennem at være i selskab med inspirerende og storslåede individer. Den bedste tid til at rejse, for kærlighed og til at have det sjovt med børnene er lige i slutningen af ??måneden, som er en virkelig vild tid, som kan tage dig til nogle meget usædvanlige steder.
Det ser ud til, at det meste af juli er rolig og fredelig, med store begivenheder, der finder sted, når måneden lakker mod enden. Det er forbundet med en tredobbelt konjunktion af Mars med både Uranus og Nordknuden, hvilket bringer en masse uforudsigelighed. Dette kan hænge sammen med økonomiske forandringer og omstruktureringer, som har domineret det sidste år, men det kan også bringe uventede og behagelige overraskelser forbundet med partnere og familie.