Vædderen

Henover juni rejser dit tegns hersker, Mars, igennem Krebsen, hvilket frembringer en masse dybe følelser, både forbundet med fortiden og med familiesager, og hvordan du håndterer autoritetsfigurer. Tidlig juni er en ideel tid for rejser og kommunikation, uddannelse og debat. Nye forbindelser bliver skabt både lokalt og ude i verden, og dette er en kreativ og berigende periode.
Fokus på familie og følelser styrkes i det måneden skrider frem. Nogen slutter sig til dig, nogen du holder af, måske en søskende, og sammen takler i udfordringerne forude. De store udfordringer kommer omkring midten af Juni, og du kan forvente at initiativer bliver stoppet i denne periode, måske fordi nogle mennesker ikke er interesseret i dem. Nogle gange sker tingene, og af en god grund, og denne grund kunne være at du har brug for mere tid til at planlægge og opnå dine mål, eventuelt at nogle planer ikke har det resultat du vil have og skal afsluttes.
Ved slutningen af måneden er Mars klar til at forlade Krebsen og bevæge sig ind i Løven. Hvis du har brug for en god ferie er Juli måske bedre. Juni er bedst for praktiske projekter, som involverer hjemmet og familien, og god del tålmodighed kan anbefales.