Vædderen

Din tegnhersker, Mars, er i Fiskene det meste af juni, under stor indflydelse af Neptun, så der er store indflydelser at have med at gøre. For det første er det en måned hvor du kan forvente af være isoleret. Det kan være ret kreativt for dig at vide, hvordan du får mest ud af din alenetid, ikke mindst hvis du ønsker at udvikle dig åndeligt, musisk eller kreativt. Det er også en god periode til uselvisk at hjælpe andre som er mindre heldige. Du kan arbejde godt, men du er nødt til at holde dig bag kulisserne.
Den anden faktor er, fordi Venus, som repræsenterer relationer, både er retrograd og disharmonisk med Mars, så vil misforståelser let kunne opstå. Folk du holder af er ikke i en position hvor de kan nå dig. Selv om de kan komme ud og omkring, er det svært for dig at gøre det. Ydermere har de brug for at løse noget fra fortiden, som vil tage et par måneder, og til den tid kan båden være sejlet.
Den 26. juni bevæger Mars sig ind i Vædderen, hvilket er begyndelse på en ekstraordinær periode, som vil dominere din agenda indtil slutningen af året. Det er tid til at kæmpe for de ting du tror på, men du vil opdage, at på grund af omstændighederne i dit professionelle liv, og på grund af autoriteter forsøger at få dig til at følge en gammel regelbog, vil du møde den ene mur efter den anden. Men du giver ikke op.