Vædderen

Juni måned begynder med en konjunktion af Mars og Jupiter i dit tegn – den astrologiske signatur for dynamisk handling og sejr. Du vil være i en ekstremt konkurrencepræget sindstilstand med et enkelt mål for øje, som du er fast besluttet på at nå. Kommunikation og læring har høj prioritet, og rejser og eventyr er på dagsordenen.
Selvom Mars-Jupiter er en ganske krigerisk kombination, vil du også være interesseret i at bevare dine aktiver og tjene penge – gerne gennem nye, eksperimenterende tiltag, der involverer ukonventionelle partnerskaber. En form for økonomisk transformation er sandsynlig – måske er der nogle giftige aktiver, du skal droppe, og nogle produktive aktiver, du skal fokusere på. Der skal udvises en vis omhu omkring den 18. juni, da pengene bliver stramme, måske på grund af partnerskabsproblemer.
Denne måned vil blive succesfuld på næsten ethvert område, du vælger at kanalisere din energi til. Det er et særligt godt tidspunkt for uddannelse og rejser. Kommunikationsprojekter, der er blevet forsinket, vil give fremragende resultater i midten af ??juni, hvilket også er et godt tidspunkt for søskende, naboer og andre mennesker, du er i kontakt med på en daglig basis.