Vædderen

Når maj måned begynder, kommer Venus, som for dig repræsenterer partnere og relationer, ind i dit tegn Vædderen, og det tyder på, at partnerskabsspørgsmål vil dominere i denne måned, og at potentielle partnere er mere end villige til at gøre dit bud. De vil gerne være uafhængige, men det er dig, der kommer til at bestemme.
Faktisk bliver dette en stor måned for dig, for Jupiter kommer også ind i dit tegn den 10. maj, og sidst det skete var tilbage i 2010-2011. I slutningen af ??maj kommer Mars også ind i dit tegn, så generelt går du ind i en virkelig dynamisk periode, som dramatisk vil åbne nye horisonter gennem både rejser og videreuddannelse.
Nymånen den 1. maj signalerer en radikal ændring i din økonomiske situation, og du kan forvente en overraskelse, der opstår på grund af omstændigheder, der er sandsynligvis uden for din kontrol. Det er vigtigt at tilpasse sig og ændre sig, og der vil opstå nye muligheder. I midten af ??maj begynder store nye planer at udvikle sig, men til at begynde med vil du være overvældet og usikker på, hvordan du skal handle, eller hvilken retning du skal gå i. I slutningen af ??måneden vil du dog sætte gang i tingene og skride fremad med fuld fart. Det er et fantastisk tidspunkt at tage initiativ til at få dit budskab igennem.