Vædderen

I løbet af denne måned rejser din tegnhersker, Mars, gennem den ambitiøse og hårdtarbejdende Stenbuk, hvilket indikerer at marts vil blive en udfordrende måned, men, som det siges, når tingene spidser til, er det de stærke arbejder endnu hårdere. Det er en tid hvor hårdt arbejde og ambitioner belønnes af sejr og professionel succes.
I løbet af måneden vil Mars samtidig mødes med Jupiter og Pluto, hvilket er en yderst sjælden kombination, som sker omkring hvert 14. år, så du kan forvente at der sker noget helt specielt i din karriere. Det kunne blive en tid til at slå sig sammen med forsigtige men magtfulde ledere for at nå et svært mål. Hvis du var Napoleon, ville du møde op med stærke allierede og marchere til Moskva og måske ville det blive en sejr denne gang
Nymånen i dit tegn den 24. marts får virkelig bolden til at rulle og i den sidste del af marts er en tid hvor du ruller hen over oppositionen og cementerer robuste partnerskaber, som bringer økonomisk gevinst. Du bør ikke være bange for at lade noget forsvinde, hvis det har udlevet sin brugbarhed. Selv en krise kan være brugbar på dette tidspunkt, således at du fokuserer på vinderstrategier og dropper resten. Hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du ændre din situation og sammen med en partner generere rigdomme.