Vædderen

September får en fremragende start, og det er en fantastisk tid for alt, der har med kommunikation og uddannelse at gøre. Det er en tid til at rejse, tage på kurser og tilfredsstille en nyvakt appetit på viden. Du er i stand til at udtrykke din viden, og du vil generelt komme videre med og være en kilde til inspiration for de mennesker, du møder dagligt.
Som måneden skrider frem, er der et stigende fokus på udviklingen på arbejdet. Fuldmånen den 10. fremhæver vigtigheden af ??innovation og eksperimenter, og det er det perfekte tidspunkt for modernisering, ny teknologi og automatisering. Der er dog nogle meget komplicerede udviklinger på vej, og det skyldes, at din tegnhersker Mars, som lige nu befinder sig i Tvillingerne, bevæger sig retrograd i slutningen af ??oktober, og det betyder, at perioden fra begyndelsen af ??september til sidst i marts 2023 er karakteriseret ved forvirring, bedrag eller fejlberegning, som først viser sig i oktober. Så selv nu skal du være på udkig efter omstændigheder, hvor du kan blive ført på afveje, især i arbejdsforhold.
Den sidste uge af september er et heldigt tidspunkt for ny begyndelse i partnerskab, og du kan forvente held og udvidelse, både i forbindelse med rejser og parforhold.