Vægten

Mens 2020 var karakteriseret af betydelige omvæltninger og forandringer i dit hjem og dit familieliv, så er tendenserne i 2021 langt mere positive, som vil føre til en gavnlig udvikling i dit kreative liv. Udfordringen for dig, er at overvinde forbehold om din præstation, og at engagere dig med tillid i langsigtede projekter, som bringer succes og personlig opfyldelse i dit kreative liv. Dette kunne have forbindelse til børn, eller til folk og organisationer involverede i masse begivenheder, underholdning og internationale eventyr.

Det er et langt mere favorabelt år i dit kærlighedsliv sammenlignet med sidste år, og lige efter nytår er der en chance for den enlige Vægt, for at skabe den forbindelse, der var så flygtig i 2020. Men den bedste tid for dine relationer er i juli, hvor du er sammen med karismatiske venner, hvoraf en af dem kunne være den perfekte person at forme et romantisk bånd til. Kærlighed i 2021 karakteriseres ved et kosmisk skift i den slags grupper du er en del af, og du vil være villig til at forlade din komfortzone.

2021 er et år hvor du har et stort behov for at udvide dine horisonter, som en reaktion på de hjemlige restriktioner du følte så stærkt sidste år. Det vil bringe rejser – især sidst i maj og først i juni, og der vil være mange muligheder for at lære fra folk, som har geniale ideer at dele.

August og begyndelsen af september er en periode, hvor du er styrket og har størst succes, mens slutningen af september og oktober er en periode med stor vægt på partnerskab og samarbejde, selvom der skal være en masse for at få relationer til at fungere godt er der en del med at give og tage. Når julen kommer, er der en specifik familieudfordring, der kræver al din beslutsomhed og engagement. En masse gammelt materiale kommer op og skal behandles i december.