Vægten

April starter med en fornemmelse af, at en række udfordringer relateret til børn, en kæreste eller et kreativt team er blevet løst, hvilket betyder, at du er klar til at komme videre. Når din tegnhersker Venus kommer ind i Fiskenes tegn den 5., skifter dit fokus til dit arbejdsliv og et dybtfølt behov for at hjælpe andre, som er mindre heldige end dig selv.
Sandsynligheden er, at du i hele denne måned vil være dybt involveret i at forsøge at lindre andres smerte og lidelse. Nye udviklinger på arbejdspladsen fremhæver altruistiske principper. Du bliver involveret i en form for kollektivt projekt, som overskrider de normale begrænsninger, der har tendens til at dominere arbejdslivet. På et mere praktisk plan kunne det relatere til kreative projekter, der er designet til at vække en kollektiv følelse i offentligheden. På et mere spirituelt plan, og især omkring den 17. april, er det en tid for samarbejde med mennesker, der har revolutionære ideer om, hvordan man kan leve et sundt og meningsfuldt liv.
April er også et nøgletidspunkt for personlige forhold, ikke mindst fordi fuldmånen i midten af ??april falder i dit tegn Vægten. Det repræsenterer konstruktive muligheder for både partnerskaber og børn. For den enlige Vægt kan romantik findes i forbindelse med projekter på arbejdspladsen, især med mennesker, der deler dine idealer om at hjælpe mennesker på en uselvisk måde.