Vægten

August begynder med en høj intensitet, enten på grund af usædvanlige forhold i relationer, eller på grund af uventede udviklinger, der påvirker økonomi og sikkerhed. I første omgang i denne måned er der fokus på faglige ambitioner, så det er muligt, at august-overraskelser hænger sammen med en økonomisk udvikling.
Der kan dog også ske en helt uventet udvikling i forbindelse med følelsesmæssige relationer. Tendenser i begyndelsen af august indikerer en forbindelse med en person eller gruppe, der udfordrer eksisterende tabuer, og måske med en anden kulturel eller etnisk baggrund. Uanset hvilke tabuer, der udfordres, vil partnerskab sandsynligvis støde på censur og modstand fra etablerede grupper og traditioner, og potentielle partnere har en tendens til at løbe panden mod muren.
Efter fuldmånen den 12. august ændrer din situation sig. Du er ikke længere så sårbar på det følelsesmæssige plan, og der sker en vidunderlig udvikling i forbindelse med positive kulturelle påvirkninger. Kulturelle spændinger er dog stadig fremhævet, hvilket påvirker etablerede relationer i din omgangskreds og med børn og kære. Du kan være tolerant, men andre mennesker er måske ikke.